Főoldal   |   Bemutatkozás  |  Ajánlat feladás  |  Hírlevél  |  Kapcsolat  |  
e-mail:
jelszó:

Munkatársakat keresünk


(2012-02-19 14:22:10)

Az Openhouse Ingatlan Franchise Hálózat a hazai ingatlanforgalmazás fiatal szereplője, amely az ügyfeleinél az elmúlt években elfoglalt pozícióját szakszerű, gyors és költséghatékony.


Munka:

* megtanítunk hogyan válhatsz profi értékesítővé
* az alapképzés után folyamatos szakmai tréning és konzultációs lehetőséget nyújtunk
* professzionális irodai hátteret biztosítunk (költségmentes irodahasználat, telefon-hozzájárulás stb.)
* kimagasló szintű, teljesítményalapú jövedelem
* sikeresen együttműködő csapat biztonsága


Jutalék: Megegyezés szerint

Munkaadó:

Az Openhouse Ingatlan Franchise Hálózat a hazai ingatlanforgalmazás fiatal szereplője, amely az ügyfeleinél az elmúlt években elfoglalt pozícióját szakszerű, gyors és költséghatékony szolgáltatásaival, felkészült és az eredményekért küzdeni tudó és akaró értékesítői csapatával vívta ki. Az Openhouse növekedésének motorja kiválóan összehangolt szervezetében és jól teljesítő munkatársai kimagasló munkavégzésében keresendő.

Cégünk mottója:
Bízza profikra ingatlanügyeit!

www.openhouse.hu

 

Kapcsolat:
budapest8@openhouse.hu

Munkatársakat keresünk
Mozaik csempe bárhova! - Duocolor Üvegmozaik


----->2
Ha Cégének olyan tevékenysége, szolgáltatása vagy terméke van, melyhez üzletkötőre, értékesítési munkatársakra van szüksége, akkor Magyarországon 10 éve itt az üzletkötők.hu portálon teheti meg ajánlatát. Ide olyan résztvevőket, látogatókat invitálunk, akik koncentráltan érdeklődnek az üzletkötői, értékesítési munkák iránt.
Ajánlatát rendszeresen hírlevélben, közösségi médiában jelenik meg. Így a potenciális értékesítésre elhivatottak megkapják a legfrissebb üzletkötői ajánlatokat, az Ön ajánlatát.