Főoldal   |   Bemutatkozás  |  Ajánlat feladás  |  Hírlevél  |  Kapcsolat  |  
e-mail:
jelszó:

Főállású munkatársakat keresünk


(2012-02-18 12:27:53)

Cégünk 2002 óta szereplője a magyar piacnak, s tulajdonosa különböző tevékenységű vállalkozásnak. A tulajdonosok külföldön diplomázott, több nyelven beszélő szakemberek. A cégközpont Kecskeméten székel.


Munka:
Cégünk kizárólagos kereskedelmi joggal bír Magyarország, Ausztria, Svájc és Olaszország területén FSA dohányzófülke termék forgalmazására. A dohányzásellenes jogszabályoknak köszönhetően egyre szűkül a hely a dohányosoknak, amely komoly üzleti lehetőséget nyújt ezen új termékkör bevezetésének a térségben. A kiváló technikai megoldásnak széles a piaca: éttermek, szórakozóhelyek, hivatalok, kórházak, bevásárlóközpontok, közép és nagyvállalatok, irodaházak, egyetemek, stb. Ezen új piaci szegmens kielégítésére keresünk két-két főt megyénként , valamint 5 főt Budapestre, mint kizárólagos területi képviselőket, dinamikus- jutalékos rendszerű fizetéssel. Jó kapcsolatteremtő és kommunikációs készségű, főállású munkatársakat keresünk hosszú távú együttműködésre.
A külföldi területekre, kiemelkedő teljesítmény esetén akár kizárólagosságot is biztosítani tudunk.

Jutalék: Havi elvárás min 2 db fülke eladása.
Jutalékrendszer eladás darabszámához igazodva
1-10 db-ig 5%,
10-20 db 6%,
20 db felett 7%.
A termék 2, 4, 6, 8, személyes kivitelben 1,3 -3,5 millió Ft értéket képviselnek

Kapcsolat:
Jelentkezés: interneten előzetes szakmai önéletrajzzal a bszogp@enternet.hu címre, Katona Imrének címezve.

Főállású munkatársakat keresünk
Mozaik csempe bárhova! - Duocolor Üvegmozaik


----->2
Ha Cégének olyan tevékenysége, szolgáltatása vagy terméke van, melyhez üzletkötőre, értékesítési munkatársakra van szüksége, akkor Magyarországon 10 éve itt az üzletkötők.hu portálon teheti meg ajánlatát. Ide olyan résztvevőket, látogatókat invitálunk, akik koncentráltan érdeklődnek az üzletkötői, értékesítési munkák iránt.
Ajánlatát rendszeresen hírlevélben, közösségi médiában jelenik meg. Így a potenciális értékesítésre elhivatottak megkapják a legfrissebb üzletkötői ajánlatokat, az Ön ajánlatát.